Kedvencek közé felvesz
  Kezdőoldal Bemutatkozás Cikkek Szolgáltatásaim Kapcsolatfelvétel

Fénykép retusálás - restaurálás

Fotóalbum arhiválás - digitális másolat

Ha Ön számára kedvesek képei és nem akarja, hogy elöregedjenek, akkor forduljon hozzánk és elkészítjük képeinek digitális másolatát, amit CD vagy DVD lemezre mentünk! Az így elkészült képeket több év múlva is eredeti minőségben láthatja. A Digitális adathordozóra mentett képek minősége nem romlik!


Elöregedett, megfakult képeit helyreállítjuk!

Digitális technikával helyrehozzuk elöregedett, elszakadt, megsárgult színes, illetve fekete-fehér képeit! Az elkészült képeket CD vagy DVD lemezre írjuk és átadjuk Önnek. Ha nincs otthonában számítógép, akkor kérésre fotónyomtatással újra elkészítjük papír alapú képeit!

Elszinezőzött kép felújítás Elszinezőzött kép javítás
Árak:
Színek helyreállítása 100 Ft+áfa/kép
Digitalizálás 300 Ft+áfa/kép
Adathordozóra mentés 250 Ft+áfa/lemez

Kifakult fekete-fehér képeit rekonstruáljuk!

Biztos van a családi gyűjteményben olyan kép, ami kedves az Ön számára, de sajnos az idő vas foga már megtépázta. Ha úgy gondolja, hogy a képet (képeit) szívesen látná eredeti formájában, akkor hozza el hozzánk és helyreállítjuk a hibákat! Amennyiben nincs módja személyesen találkozni (vidéken lakik, vagy ügyei ne engedik) lehetőség van postai úton is a képet eljutatni hozzánk! A részletekről kérem telefonon vagy e-mailben érdeklődjön!

Megsárgult fekete-fehér kép felújítás Megsárgult fekete-fehér kép javítás
Árak:
Feketefehér kép retusálása (10x15) 7.500 Ft+áfa/kép
Színes kép retusálása (10x15) 9.500 Ft+áfa/kép
Adathordozóra mentés 250 Ft+áfa/lemez

Elszakadt megrepedezett képe?

Egy több tíz éve készült kép, megfakult, kopott és több esetben repedezett, viszont minden képnek megvan a maga varázsa, ami a korából származik. Mikor egy képet rekonstruálunk odafigyelünk, hogy ne vegyük el a korát, tehát maradjanak olyan elemek a képen, ami azt sugallja, hogy a kép nem a napokban készült. A cél soha nem az, hogy egy régi kép úgy fessen, mintha új lenne!

Repedezett kép felújítás Repedezett kép javíáts

Vannak olyan képek, amik rendkívül rossz állapotban vannak és több részletét is pótolni kell. Azt tudomásul kell venni, hogy a nem látszó részeket nem tudjuk újra láthatóvá tenni, viszont digitális módszerekkel lehetőség van nem látszó (szakadt) részekre olyan képrészleteket illeszteni, ami nagyjából oda illik. Egy ilyen művelet igen sok időt vesz igénybe, mert rengeteg beállítást, finomítást, rajztechnikát kell végezni az adott felületen (contraszt, fényerősség, élsimítások, stb.) ahhoz, hogy a végeredmény olyan legyen amit elvártunk!

Hiányos kép felújítás Hiányos kép retusálás
Árak:
Feketefehér sérült kép retusálása (10x15) 12.500 Ft+áfa/kép
Színes sérült kép retusálása (10x15) 15.500 Ft+áfa/kép
Adathordozóra mentés 250 Ft+áfa/lemez

 

Turóczi Ákos Ferenc
Turóczi Ákos
Turóczi Ákos Ferenc
webtervező és online marketing tanácsadó
06 (20) 256 3322
info@webvillam.hu

Honlap készítés - Webmarketing - Grafika © 2003-2010 WebVillam.hu | Felhasználási feltételek | Kapcsolatfelvétel